Стипендии

d'Overbroeck's и Oxford Tutorial College  

Интеграл организира конкурс за стипендия. Максималния размер на стипендията е до 40% от таксата за обучение. Всички одобрени кандидати ще минат интервю с Andrew Gillespie, Director of Studies по време на изложението в София. Датите, на които ще се проведат изпитите са 6.02 и 11.02 от 11ч. в офисите на Интеграл.

 

Kings College Saint Michael's

Академична стипендия по преценка в зависимост от резултатите на входните изпити и интервюто. Максималнията размер е до 100 % от пълната такса.

 

The Royal School Wolverhampton

Безплатно обучение. Плаща се само настаняване което за 2016/2017 е 10 725 бр. лири

 

Sidcot School

10 % от таксата за обучение

 

Ryde School

Стипендията не се изразява в намаление на таксата, а в предоставяне на възможности за безплатно участие в различни дейности .Стипендии предоставят възможности на талантливи ученици, предимно, но не изключително, на остров, да учат в Ryde School. Обучението предоставя възможност за личностно израставане в ключови области на училището. Към стипендиите се предоставят допълнителни награди, които подлежат на предварителен преглед.

 

Mill Hill School

Училището предоставя стипендии в размер на 10 % от таксата за обучение за година 10 и 12.

 

Cardiff Sixth Form College

Академична Стипендия за чуждестранни ученици - до 50 % от таксата за обучение. Училището е на 1 място по А-level резултати за последните няколко години като за 2016г. 93.39% от учениците имат оценка А*-А

 

Queen Ethelburga's College

Академична стипендия в размер на 1 250 до 5 000 бр лири /срок. Учлището е на 5 място по A-level резултати за 2016г. с 86,86% А*-А

 

Cambridge International School

По преценка в зависимост от резултатите от входните тестове и интервюто. Максимален размер до     20 % от таксата за обучение.

 

Kingswood School

Стипендии за година 7, 9 и 12 за академични постижения, по изкуство, драма, музика, дизайн и технолбогии или спорт , специална стипендия на името на Джон Уесли. Максималният размер е 25 % от таксата за обучение.

 

Aiglon College

По преценка в зависимост от резултатите от входните тестове и интервюто.

 

Schule Schloss Salem

Академична Стипендия - до 6 000 евро на година