• 25-26 февруари - гр.София, х-л "Балкан" (10:00 ч. - 17:00 ч.)

  • 27 февруари - гр. Варна, х-л "Галерия Графит" (11:00 ч. - 17:00 ч.)

  • 25-26 февруари - гр.София, х-л "Балкан" (10:00 ч. - 17:00 ч.)

  • 27 февруари - гр. Варна, х-л "Галерия Графит" (11:00 ч. - 17:00 ч.)

  • 27 февруари - гр. Варна, х-л "Галерия Графит" (11:00 ч. - 17:00 ч.)

 

Повече от 25 пансионни училища и среща с над 10 езикови центъра ще предложи поредното издание на изложение "Световно образование" на тези от вас, които се интересуват от качествено средно образование. Форумът отново се провежда под мотото „Всичко за образованието на 360 градуса“ и събира на едно място университети, средни училища и езикови ваканции. Това позволява по-ранното планиране на обучението взимане на най-правилното решение от страна на родителите.  

Освен индивидуалните срещи, по време на изложението ще се провеждат и интервютата за стипендии, които елитните колежи ще отпуснат за ученици от България. Стипендиите стигат до 100% от пълната такса за обучение и настаняване, а размерът им зависи от резултатите на входните изпити и интервюто. Още за стипендиите вижте тук

Нашите приятели от "Острова на съкровищата " ще  забавляват малките ни посетите с игри, рисунки и забавления.

В дните на "Световно образование" ще се предлагат и отстъпки до 10% за индивидуални предложения и 5% за групови оферти за езикови ваканции

На място ще бъдат провеждани и безплатни консултации от професионални консултанти.

 Голямата изненада за учениците ще бъде нашата IT работилница "Програмирай мартенска анимация със Scratch", подготвена от SoftUni Kids - най-новата инициатива на СофтУни.

В нея могат да участват ученици от 3 до 6 клас, които ще се докоснат до магията на програмирането за деца. По време на работилницата участниците ще имат възможността да създадат собствени анимации с помощта на Scratch - визуален език за програмиране.

Участието в събитието е абсолютно безплатно и става след предварителна регистрация за посещение на изложението.

 

Пълната програма може да намерите тук.

  

ВСИЧКО ЗА ОБРАЗОВАНИЕТО НА 360 ГРАДУСА!  

Университети, средно образование, подготвителни езикови ваканции и магистратури на едно място! 

ИЗЛОЖЕНИЕ „СВЕТОВНО ОБРАЗОВАНИЕ“: 

Датите за следващото изложение ще бъдат обявени скоро!

Следете актуалните новини за висше и средно образование в нашия фейсбук fb.com/WorldEducationFair, както и на www.integral.bg.