• 29 - 30 Ноември, х-л „Шератон”, София (10-16 ч.)

  • 2 Декември, х-л „Графит”, Варна (11-16 ч.)

  • 29 - 30 Ноември, х-л „Шератон”, София (10-16 ч.)

  • 2 Декември, х-л „Графит”, Варна (11-16 ч.)

  • 29 - 30 Ноември, х-л „Шератон”, София (10-16 ч.)

  • 2 Декември, х-л „Графит”, Варна (11-16 ч.)

Изберете най-доброто образование

за Вашето дете

Представители на eлитни училища от Великобритания, Швейцария, Германия идват в България на:

29 - 30 Ноември, х-л „Шератон” София (10-16 ч.)

2 Декември, х-л „Графит”, Варна (11-16 ч.)

Ако имате дете на възраст между 7 и 18 години;

Ако искате да му предложите най-добрия старт в образованието и в живота;

Ако искате да получите информация от извора, преди да вземете своите решения

Салонът на средното образование в чужбина по проект СВЕТОВНО ОБРАЗОВАНИЕ ще Ви позволи да начертаете правилната стратегия за образованието на Вашето дете.

Изложението ще започне с презентация на тема – „Новият подход в обучението, който набляга на креативност и изкуства.“ от елитния Le Rosey, Швейцария.

Актуалните стипендии за пансионни училища и колежи за прием 2014-2015 г. ще предоставят възможност да спестите между 2 700 и 11 000 паунда на година. Стипендиите са предназначени за ученици от 14 и 18-годишна възраст.


Държавно финансираният Liverpool College е сред първите частни училища, които предлагат за българи обучение без такса, като всичко, което родителите заплащат, е такса за настаняване.

Стипендии по математика предлага Chase Grammar School за ученици, които искат да учат математика и висша математика. Стипендията представлява отстъпка от таксата за обучение и пансион до 6 000 паунда.

Също така ще се представят и езикови центрове, сред които DID - Deutsch Institut с курсове по немски в Германия, Bede`s Summer School с много спортове в база за подготовка на олимпийските отбори и белгийският CERAN Lingua International с езикови програми за възрастни.
Отстъпки за записване в летни и зимни езикови ваканции до 15% само на изложението.

За тези, които смятат да ни посетят с малки деца, нашите партньори от „Малчуган Великан“ са осигурили детски кът, за да имате възможността да посетите презентация и да говорите с представителите на спокойствие.