• модерни общежития                                   методи на обучение

  • култура                                                                  стил на живот

  • практически насоченост                                   изкуство

17 -18 февруари , София, х-л "Маринела",  10 - 17 ч

20 февруари, Варна, х-л "Галерия Графит", 11 - 16 ч

 

Изложение "Световно образование" събира на едно място университети, средни училища и езикови ваканции с възможност за лична среща с представители на едни от най-елитните учебни заведения от цял свят. Директният контакт позволява на всеки един от нашите клиенти да получи най-подробната информация относно подготовката, приема и условията за кандидатстване.

Специализирани консултации за прием във Великобритания, Австрия, Германия, Дания, Франция и Холандия помагат на кандидат-студентите да получат по-подробна информация за всичко, което ги очаква, както и програмите, които предлагат партньорите на Интеграл, за които клиентите могат да кандидатстват напълно безплатно. 

В рамките на „Световно образование“ се организират и презентации на редица университети и образователни институции, които дават допълнителна информация за приема, начина и финансирането на обучението в чужбина.

За учениците от 10 и 11 клас, които все още не са започнали процеса по кандидатстване, също има специфични презентации, които отговарят на най-често задаваните въпроси.

 

Следете актуалните новини за висше и средно образование в нашия фейсбук www.fb.com/WorldEducationFair, както и на www.integral.bg.