Programs of The University of Sheffield in Bulgaria

University of Sheffield предлага в София изключителна възможност за образование на всички, които искат да получат бакалавърска или магистърска диплома от един от университетите в световната топ 100 класация.
Обучението в България се провежда от единственият факултет на University of Sheffield в чужбина - CITY College Гърция и Висшето училище по застраховане и финанси като партнираща институция. CITY College Гърция изпълнява ролята на свързващо звено между Англия и Югоизточна Европа и предоставя на студентите възможност да получат британска диплома от най-висока класа в собствения им географски регион.

Бакалавърските и магистърски програми на University of Sheffield предоставят на студентите британско образование, с наложени стандарти на преподаване и дългогодишно световно признание,извоювано от университета. CITY College, международният факултет на University of Sheffield, отговаря за академичното предоставяне на програмите, предлагани в София. Програмите се предлагат в сътрудничество с Висшето училище по застраховане и финанси като партнираща институция.

University of Sheffield

University of Sheffield е един от най-старите британски университети. Той е от водещите изследователски университети и е разположен в град Шефийлд, Южен Йоркшир, Англия. Университетът е класиран в топ 100 на университетите в света и винаги е сред топ 20 на университетите във Великобритания. Той е сред 1% на най-добрите университети в света. Днес, с близо 24 000 сту- денти от 124 различни държави и с почти 6 000 служители, University of Sheffield е популярен избор на кандидат-студентите.

За да видите класирането на University of Sheffield в класацията на QS World University Rankings 2011, можете да посетите: www.topuniversities.com

Образователна система: 
Web адрес: www.city-sheffield.bg